5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bütün aşamaların sahih bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı anlatım tuzakınması sağlamlanır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma hail olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kabilinden bileğildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve hariçya yakın açılmalıdır.

Yangın Yangın kapısı istanbul kapısı demir ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve kolayca mazarrat görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler müzelik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum yekta katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Binanın yürekinden süfliya güzel nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak katlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik barı kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel kalıp simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. üste yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük olur.

Report this wiki page